Blog

Tips & tricks

ORDER – ORDER – ORDER Nee dit is geen Brexitstory !

10 oktober 2019
Door: Rudi Horemans
Alle blogartikels

Verzin voor je begint

Het is belangrijk om op voorhand je af te vragen wat je verlangt in de toekomst van je nieuwe vaste stek. Er zijn verschillende factoren die je woning kan beïnvloeden  en best is dat je daar een antwoord op hebt  voordat je eraan begint. We hebben niet altijd dezelfde noden.  

Als je werkt met ons zelfbouw pakket voor de bedrading  moet je niet saneren in de mogelijkheden. Procentueel is deze kost in verhouding  te verwaarlozen op het geheel .  Met onze jarenlange expertise helpen we je graag  om alle technieken te integreren en geven tips om zo je ideale SmartHome te verwezenlijken. Begin er tijdig aan want alle technieken komen in dit hoofdstuk voor. 

#Smart # Phone # Home # Do it yourself # Domotics # Satisfied # Lifetime # Happyness

Een appje hier een appje daar op je smartphone, wat zou ervan denken dat je maar 1 app nodig hebt voor je Smart woning waarmee je de controle hebt over de meeste technieken. Geen overbodige thermostaten meer aan de muur, meer dan de helft minder schakelaars, een thuis die met je meedenkt en alle dagelijkse bedieningen van je overneemt. Een echt zen gevoel. Dat is een thuis die voldoet aan de 3 eisen: veiligheid – eenvoud - comfort. Daar wil ik mijn verdere leven in vertoeven.

Tip: Laat je leiden door onze passie en probeer niet je bestaande gewoonten te kopiëren zodat je een oud nieuw huis creëert. Je zult ervan versteld staan hoe vlug het comfort went.

Alle blogartikelen