Blog

Technologie

Safety first # Smart Home

28 februari 2018
Door: Rudi Horemans
Alle blogartikels

Uw Smart Home is veelzijdig

Het verschil met de meeste domotica systemen is dat bij hun je veiligheid niet eens is ingecalculeerd. Bij ons is dit reeds van in den beginne voorzien. Het alarm zit al in onze wortels. Met de talrijke sensoren in elke kamer en raam en deurcontacten hebt u een volledig overzicht als er iets mis is. Door de samenwerking van diverse apparaten zal u bij inbraak verwittigd worden via de luidsprekers of als u niet thuis bent via uw smartphone. Wil je opgebeld worden, dat kan met onze Caller Service. Natuurlijk wensen we iedere ongenode gast buiten te houden. Beter voorkomen dan genezen. Ook daar hebben we aan gedacht. Wanneer je niet thuis bent zal een aanwezigheidssimulatie bepaalde lichtpunten doen oplichten zodat de indruk wordt gewekt dat er iemand thuis is. Dit gebeurt random zodat er geen vast patroon in zit.

Ook bij brand!

Niet alleen een alarmsysteem zorgt voor je veiligheid. Bij brand is het algemeen bekend dat in de meeste  gevallen de rook als eerste doodsoorzaak wordt gerekend.  Onze professionele rookmelders hebben een 16 voudige meting waardoor deze accuraat zal reageren doormiddel van een licht flash en  geluidssignaal van 85 decibel. Zelfs bij stroomuitval werkt hij autonoom. Door de naadloze samenwerking  van al onze Smart Home componenten zal bij een rookmelding het huis worden verlicht en alle screens of gordijnen worden geopend zodat de vluchtwegen worden vrijgemaakt. Zelfs onze schakelaars hebben allemaal een temperatuur sensor die je kan verwittigen bij elk geval van temperatuur verhoging. Wat met elektrische toestellen die in de kast staan zoals bv. je digicorder, daar hebben we ook een oplossing voor. Onze Smart Socket  Air plug je gewoon in het stopcontact. Daarmee kan je de apparaten in of uitschakelen. Met de ingebouwde temperatuursensor verwittigd hij als het in de kast te heet wordt.

Smart Inside

Voor de nerds onder ons, niets wordt opgeslagen in een cloud. Alles wat digitaal in de woning is blijft er ook. Natuurlijk een goed paswoord is noodzakelijk voor elk systeem.

Tot slot

 De meeste tools zijn bij ons verkrijgbaar draadloos of bedraad zodat er altijd een oplossing is.  Bij deze wensen we jullie een lang leven met een gerust en veilig gevoel samen met je Smart Home.

Alle blogartikelen