Smarthome?

Wat is er allemaal mogelijk met multimedia?

Je huis is nu voorzien van alle comfort en daar hoort zeker wat gezelligheid bij. Zeg nu zelf, met muziek ziet de wereld er toch een beetje mooier uit.

Ontdek andere smarthome opties

Wat is er allemaal mogelijk met multimedia?

Thuiskomen

Niets zo gezellig dan thuiskomen met je favoriete radiozender op de achtergrond.

Studeren

Kleine kinderen worden groot. Studeren in een aangename omgeving met hun eigen muziek op de achtergrond in hun eigen kamer zullen ze wel appreciëren.

Help de poort staat open

Al meegemaakt dat je zonder het te weten de garagepoort hebt laten openstaan. Dat is nu verleden tijd want je krijg een melding door de luidsprekers als de poort langer open staat dan normaal.

TV kijken

‘s Avonds kan je in de zetel ploffen en zet je de tv aan. Indien muziek opstaat, wordt deze automatisch uitgeschakeld en de verlichting en gordijnen passen zich aan.

Alarm

Bij inbraak is het niet de bedoeling dat inbrekers aangenaam in ons huis vertoeven. Naast het in en uit knipperen van de verlichting wordt er in elke kamer eventueel een gesproken bericht vermeld en een vervelend hard geluid afgespeeld.

Deurbel

Ben je bang dat je de bel niet hoort en wil je niet in elke kamer een gong hangen, laat het dan gewoon uit de luidsprekers komen.