Over ons

Denk vooruit. Maar dan zonder nadenken.

We hebben het allemaal druk en we kunnen niet alles weten. In deze tijden met smartphones en tablets zien we door het bos de bomen niet meer. Wij willen je daarbij helpen om de juiste keuzes te maken. Met onze 30 jaar ervaring weten wij wel van wanten en weten waar het schoentje knelt.

Onze missie

Vanaf 1981 is onze maatschappij stilaan veranderd naar een digitaal tijdperk. Alles wordt gebruiksvriendelijker, neem nu je auto  die zo is uitgerust met meer comfort / veiligheid en gebruiksgemak. Onze huishoudtoestellen - smartphone - TV met ongekende mogelijkheden, de muziekindustrie, zelfs onze cd'tjes zijn al bijna verleden tijd. Behalve één ding in onze maatschappij is blijven stilstaan en dat is "onze elektriciteit in onze woning". Wij willen hier verandering in brengen, wij maken of liever U maakt uw woning gebruiksvriendelijker / comfortabeler en veiliger. Een woning die zich aanpast aan u en niet andersom. 

Dat is onze missie!

Onze aanpak

Leven in een smarthome is geen overbodige luxe, in sommige gevallen is het een noodzaak.

Meer over smarthome

Ons doel

Men zegt, in de volksmond, wel eens dat België steeds 10 jaar achterop hinkt tegenover andere landen. Op het gebied van domotica (beginversie van smarthome) waren de Belgen wel goed vertegenwoordigd en stonden ze zelfs voor ten opzichte van Nederland. Intussen hebben de Nederlanders de achterstand met rasse schreden ingehaald en zelfs voorbijgestoken. 

Net zoals bij het voetbal,tijd om een tandje bij te steken. 

Wij zouden graag een pioniersrol spelen om België, meer bepaald Vlaanderen uit te rusten met ons smarthome verhaal.

Dat is ons doel!

Onze aanpak

Onze sterktes

  • Beste prijs kwaliteit verhouding.
  • Steeds 30 jaar ervaring aan uw zijde.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Stipt en oog op detail
  • Grote algemene kennis woningbouw
  • Duidelijke afspraken zonder kleine letters.
  • Open visie, denkt met u mee.

Smarthome versus domotica

Noem het zoals je wilt. De meeste domotica systemen zijn meer gericht op verlichting sturingen. Ze zijn zo fier dat je later nog steeds een schakelaar kunt bijzetten, de zoveelste waar je na een tijd al niet meer weet waarvoor hij dient. Sommige bieden dan nog extra koppelingen aan voor verwarming of muziek in beperkte maten. Wij geloven al lang niet meer in deze strategie en bieden een systeem aan waar alle mogelijkheden al in vervat zitten vanaf het begin. Je kan steeds uitbreiden hetzij bedraad of draadloos en men kan de functionaliteiten die steeds standaard in de basis zitten gebruiken. De smart componenten zijn altijd updatebaar.
Wat is een smarthome?