Smarthome?

Uw woning weet wat u wil, nog voor u het zelf weet.

Goed om te weten is dat achter al dat comfort  een OS (operating system) zit. Deze OS is als enige op de markt ontwikkeld om te zorgen voor elke taak in uw Smart home. Uw Smart Home kan blijven groeien dankzij gratis updates. Verschillende sensoren worden ingebouwd in de woning zodat het systeem kan anticiperen voordat je het zelf beseft. Of het nu gaat over verlichting / verwarming of energie, alles wordt voor u geregeld. 

Ontdek de mogelijkheden in detail

De Voordelen

  • Je smarthome kan meegroeien met je gezinssituatie.
  • Je controleert met 1 systeem alle apparaten in en rond je woning. Daardoor kan je alles beter op elkaar afstemmen.
  • 24/7 wordt de woning bewaakt op inbraak / energieverliezen / waterschade.
  • Veroudert niet en gaat met zijn tijd mee, dankzij gratis updates.
  • Steeds een oplossing voor elke situatie, bedraad of draadloos.
  • Kwaliteit staat op de eerste plaats.

Energie besparend

We zijn allemaal bezig met de CO² uitstoot van onze wagen, maar hoe zit het met onze woning? Of het nu gaat over verlichting, verwarming of energiemanagement, je smart home zorgt steeds dat deze zo energiezuinig als mogelijk worden benut. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor onze portemonnee. Alle componenten zijn met zorg ontwikkeld om zuinig en efficiënt te werken. Mijn smarthome is echt een groene jongen.

Super makkelijk te bedienen

Wij denken niet meer aan termen zoals schakelaars voor de verlichting / thermostaten voor verwarming op elke muur zoals de meeste domotica systemen. Zeg nu zelf, 3 of 4 schakelaars naast elkaar, daar moet je een gebruiksaanwijzing naast hangen om niet steeds op de verkeerde knop te drukken. In een smarthome is dit volledig geïntegreerd en gebeurt alles automatisch. Hebben we dan geen schakelaars meer nodig? Op strategische plekken plaatsen wij nog een smart schakelaar. Deze wordt gebruikt voor uitzonderlijke gevallen zoals bepaalde lichtsferen oproepen of het bedienen van je muziek of screens. Deze schakelaar houdt ook de temperatuur in de gaten en de vochtigheidsgraad in je omgeving zodat de ventilatie indien nodig verhoogd kan worden. Dit maakt je leefomgeving gezond en knus. Natuurlijk heb jij steeds de controle over je hele woning op je smartphone / tablet / computer thuis of ergens anders.

"De intercom bijvoorbeeld, telkens als er iemand aanbelt word er een foto gemaakt zodat ik steeds weet wie aan de deur is geweest en op welk tijdstip. Zit ik in de tuin, dan zie ik nog altijd wie er aan mijn voordeur staat op mijn smartphone. Deur en poort kan ik onmiddellijk openen zonder uit mijn ligzetel te komen. Super makkelijk!"

Rudi, eigenaar van een smartwoning
Nieuwsgierig? contacteer ons